Verksamhetsberättelse Åkersjöns Snöskoterklubb 2021-2022

Verksamhetsberättelse Åkersjöns Snöskoterklubb 2021-2022

Äntligen öppnades världen upp och vi kunde börja umgås igen.

Sista helgen i Januari så skulle LeMans ha gått av stapeln, som vanligt var tävlingen fullbokad efter 15 minuter, så närmare 30 lag väntade på att få tävla. Nytt för i år var att tävlingen skulle genomföras på Anette och Kent Halvarssons mark i anslutning till Åkersjöstrand Camping, detta framförallt för att få en publikvänligare tillställning. Pga översvämning i området så blev vi tvungen att flytta LeMans till helgen vecka nio istället. Vi kan glädjande konstatera att arrangemanget blev en riktigt folkfest! Tävlanden, publik och funktionärer var mycket nöjda över resultatet.

Den efterlängtade solen visade sig från sin bästa sida under påskhelgen, lika efterlängtad var påskpimpeln som haft uppehåll under pandemin. Det var som vanligt en populär tävling med besöksrekord där all mat blev slutsålt i halvtid, nästa år laddar vi upp med burgare så att det räcker till alla.

Det blev en fantastisk säsong där mängder av människor trivdes i vårt område. Det är en glädje att sitta i en aktiv styrelse med engagerade medlemmar som med hårt arbete de senaste åren har bidragit en välmående ekonomi. Trots pandemin med inställda arrangemang har vi en stabil kassa rustad för framtida investeringar, vilket är ovanligt bland skoterklubbar i området.

Huvudansvaret för lederna har även i år legat på David Andersson. Det är inte en självklarhet att ha tillgång till en sådan kunskap och sånt engagemang som David bidrar med till vår fantastiska bygd. Det är inte bara lederna som mår bra av hans omvårdnad, även vår maskinpark och lokaler är omsorgsfullt skötta.

Nytt för året var att ledbevisen köptes via Outbys-app, lite strul blev det från början men nu hoppas vi att barnsjukdomarna är borta inför nästa säsong.

Vi är stolta över att så många vill besöka vårt område men de senaste åren har skadegörelsen ökat markant. Ska vi i klubben bedriva en hållbar skoteråkning tillsammans med våra markägare så behöver vi alla medlemmars hjälp att stoppa förstörelsen! Informera gärna familj och vänner om vett och etikett i vår natur så att både människor och djur får trivas.

Vi ser fram emot en ny säsong tillsammans med er, hoppas att vi ses på leden och på våra arrangemang.

Vi vill tacka alla medlemmar, alla som hoppar in och hjälper till, alla sponsorer och framförallt alla markägare.

Vi tar tacksamt emot hjälp i vårt arbete – ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Ulrika Ring, ordförande ÅSSK

Ladda ner protokoll Årsmöte ÅSSK 2022 som pdf >


Kommentarer är stängda.