Utan bidrag, inga leder – bli medlem i ÅSSK!

Fyll i formuläret och anmäl ditt medlemskap här >>

Medlemskap i ÅSSK:

• Familj 4 personer varav 2 barn t.o.m 19 år: 500 kr (ledbevis ingår)

• Singel: 300 kr (ledbevis ingår)

• Ledbevis: 100 kr/vecka

Betala genom:

  • BankGiro 5031-3469 Bifoga namn, postadress, telefonnummer och e-postadress.
  • SWISH 123 345 78 01 Bifoga namn och e-postadress. Färdiga Swish-koder finns nedan.
  • Medlemskapen finns även att köpa hos Åkersjöns Fjällhotell och Åkersjöns Camping.

OBS! Inom kort efter att din betalning nått ÅSSK skickas medlemsmärken ut per post. Vill man ha fler än 2 st märken vid Familjemedlemskap (max 2 till, under 19 år) kan man höra av sig till Kassör Håkan Jonsson på tel. 070-5500895

Kontaktuppgifter ÅSSK:

Åkersjöns Snöskoterklubb
c/o Kassör Håkan Jonsson
Tallbacken 5
845 94 Hackås

Tel. 070-5500895
Org.nr: 893200-8298

Skanna våra QR-koder för Swish:

Gör så här för att skanna:

Om du är på DATOR: Öppna Swish-appen på din mobil. Tryck på “Skanna” och håll upp mobilen framför QR-koden här nedan med önskad summa. Radera hälsningsmeddelandet och fyll i namn och e-postadress. Swisha.

Om du är på MOBILEN: Ta skärmklipp på den bild nedan som har QR-kod med önskad summa. Öppna Swish-appen och tryck på “Swisha”. Klicka på symbolen högst upp (en liten kvadrat). Tryck på bild-ikonen till nere vänster för att öppna kamerarullen. Leta upp QR-koden i kamerarullen och infoga. Radera därefter hälsningsmeddelandet och fyll i namn och e-postadress. Swisha.

Om ÅSSK

Åkersjöns Snöskoterklubb drivs av många ideella krafter. Som medlem i klubben stöttar du vårt arbete med underhåll året om av 8 mil skoterleder i Ansättfjällen, vare sig det gäller skyltning, underhåll under barmarkshalvåret eller preparering med vår pistmaskin. Du hjälper även till att ge klubben förutsättningar att kunna anordna event samt upprätthålla goda relationer med markägare och övriga samarbetspartner.

Varje tur som pistmaskinen gör kostar 3 000 kr i drift. Arbetet sker flera dagar i veckan under ca 16 veckor. Att du blir medlem är en förutsättning för att verksamheten ska kunna drivas säsong efter säsong. Vi har gjort 900 utskick till alla stugägare i området, efter det har 186 familjer och 126 singlar löst medlemskap under 2017 – alltså endast en tredjedel betalar för lederna som alla använder! Endast bidrag/medlemskap i Åkersjöns Snöskoterklubb ger pengar till våra leder, övriga medlemskap/ledbidrag i kommunen tillfaller inte föreningen. Om du tycker att fler än du ska vara med och dela på kostnaderna så uppmana gärna dina vintervänner ute längs lederna i Ansättfjällen att bli medlem i ÅSSK dom också!

Stort tack till alla medlemmar och till våra sponsorer som bidrar till vårt skoterparadis!

Mvh Åkersjöns Snöskoterklubb

Snöskoterklubbs pistmaskin. Foto © Isabell Lundli.
Åkersjöns Snöskoterklubbs pistmaskin. Foto © Isabell Lundli.